Sep 13, 2008

Lets rock together-gether!

1) The wait is over. Death Magnetic is here..! Good thing its waaaaaay better than St. Anger. Currently borderline good-excellent but hopefully after repeat listening, this will become a classic.. Suicide and Redemption cool beb. Metallica still rocks woi!

2) Ini Auntie Lechumi (60 tahun). Dia datang opis tiap hari senin, rabu dgn jumaat cuci2 pebenda yg patut. Kental beb naik LRT + bas nak dtg keje dari Wangsa Maju - Taman Desa.. respect2! Dia slalu buat air milo/teh/nescafe tuk aku kalau bulan tak posa. Auntie rockss weh!

3) Little monsters aka anak buah aku yg selalu kacau aku tido tapi kadang2 best gak layan. Mcm yg ni aku suh posing rock kapak ala2 KISS ni hahaha

4) What can i say...Brownies walnut Secret Recipe memang gile rocks my world.. enuff said.huhu

Not so rocking: Pesal ramai gilee org kat pasar ramadhan skang ni?


*whats rocking you world lately?


2 comments:

Anonymous said...

ada org gile kat paso ramadan ke? saje wat gile kot nak makan pree

anster said...

weezer is rocking my world lately.