Feb 18, 2007

Betui tu sheikh..!


"Kalau dah
memang jodoh tu, 7 langit 7 bumi yang ada kat tengah2 pun akan lebur. Tapi kalau takde, dah ada depan mata pun tak akan jadik"


Tua sket dari aku, itu kata sepupu aku (yang dulu aku selalu pinjam Gila-gila, Gelihati dgn kaset M.Nasir dia) bila aku jumpa dia masa family gathering makan2 siang tadi. Dia ni jenis kaki yg suka buat lawak tu yang aku suka tuh. Skang dia dah jadi cikgu & dah join jemaah tabligh. Dia still suka buat lawak lagi. Cuma sekarang lawak2 dia banyak yg pedas2 dan baeekkk nyer makan dalam.

Aku mintak lagik
ayat2 power dari dia kalau ada.
Dia cakap dia bleh bagi tapi kena ikut dia
kluar 3 hari dulu!


190207
3.43am
M.Nasir:Bahtera Raudah

3 comments:

hakim dirani said...

ok la tu, 3 hari ja. kalau 40 hari kan lagi banyak tu.

Salam ziarah dan ukhuwwah dari saya.

probotx said...

bagusla ko mmg kene pegi tu utk kebaikan ko jugak

blackpurple said...

Apa ayat power yang lain. Kongsi la...

Salam.