Feb 26, 2009

2nd Transmission

band suma ganas2 siutt.. isk.isk.

4 comments:

MELanies said...

poster dia kewl...canne gig arituh?

propot said...

eh ko layan ke gig2 local ni? band baru2 smua hardcore thrash ni ko layan ke?

PerverdZ said...

gig ari tu ok!
gig yg ni suma band baek punyer brutal siut. kitorg jek yg main lemau2! tapi ok la gak diorg layan gak time kitog main lagu Tears Dont Fall (Bullet for My Valentine)!

entah camner bleh kitorg dioffer main kat gig post hardcore,metalcore entahhapehape core ni ntah. layan kan jek!

Generation baru local Metal/HC scene.not too bad!aku rasa kitorg kot antara yg agak dah veteran situ.

Veteran Youth! hahaha

MELanies said...

hahaha..aku suka lagu tu part awal2 je..pastu aku tak bole blah. haha. album baru dia pun aku kasik anak buah aku yang emo. hehehe. nway, updet lagila kalau ada gig.